9 Haziran 2013 Pazar

(Gambar) Majlis Resepsi Perkahwinan Beego Dan Linda Hashim

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-1

Semalam berlangsungnya majlis resepsi pasangan Beego dan Linda Hashim yang bertempat di Dataran Karyawan, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS), Hulu Kelang. Pasangan ini telah diijabkabulkan pada hari Jumaat dengan sekali lafaz di Masjid Usaimah, Wangsa Maju.

Majlis persanding yang berkonsep fantasi filem ini meriah diserikan dengan pelamin yang berwarna hitam putih dan didekorasiikan indah umpama majlis dalam taman. Beego dan Linda kelihatan sangat anggun dan menawan mengayakan busana rona ungu dan hitam.

Beberapa rakan artis juga turut hadir memeriahkan lagi majlis ini iaitu pelakon Que Haidar, Zed Zaidi, Rozie Othman, Hamidah Wahab, Ku Faridah, Fadhilah Mansor, dan Wan Nor Azlin.

Pasangan ini juga dimaklumkan bakal berbulan madu di Bali, Indonesia.

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-8

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-7

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-2

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-3

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-4

ohartis-resepsi-beego-lindahashim-9

OHARTIS: TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA MEMPELAI. SEMOGA IKATAN PERKAHWINAN YANG DIBINA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT.

Hanis Zalikha Daripada Penulis Blog Kepada Artis Terkenal

hanis-zalikha

Siapa sangka kejelitaan dan minatnya menulis blog telah melonjakkan nama dan seterusnya membuatkan dia terjerumus dalam indsutri hiburan tanahair. Bermula sekadar mencuba, penulis blog inibelogsaya.blogspot.com Hanis Zalikha nyata tidak menyangka dalam masa setahun namanya mula dikenali ramai sebagai selebriti.
“Saya terkejut juga sebab permulaan saya terjun dalam dunia hiburan ini hanya sekadar untuk mencuba, tapi tak sangka dapat bertahan sehingga kini. Buat masa ini, saya lebih fokus dalam bidang pengacaraan. Sekarang saya mengacarakan rancangan hiburan ‘Muzik Xtra’ di saluran TVi, ‘Raikan Cinta’ di Astro Ria dan bakal menjalani penggambaran rancangan ‘travelogue’ yang disambung untuk musim kedua, ‘Mad Markets’ di TV9,” jelas gadis manis berusia 22 tahun ini.

ohartis-Hanis-Zalikha-01

Bukan sahaja mengacara, Hanis Zalikha kini sudah pun bergelar bintang filem apabila dia membintangi filem Gangster Celop yang bergandingan dengan pelakon dan pengarah terkenal iaitu Syamsul Yusof dan Kamal Adli. Terbaru, Hanis bakal menerajui acara karpet merah di Anugerah Blokbuster 2 di samping Tasha Shilla, Hefny Sahad dan Hafizul Kamal pada 15 Jun 2013 ini.
“Pertama kali mengacarakan acara karpet merah, saya rasa agak gementar. Saya akui banyak ilmu yang saya timba ketika mengacarakan rancangan ‘Muzik Xtra’ kerana rancangan itu disiarkan secara langsung dan pengalaman itu sedikit sebanyak membantu saya. Selain itu, saya akan melakukan persiapan untuk malam tersebut seperti menghadiri kelas pengacaraan yang akan dikendalikan oleh Datuk Aznil Haji Nawawi,” jelas heroin filem ‘Gangster Celop’ ini lagi.

ohartis-Hanis-Zalikha-Gangster-Celop-01

ohartis-Hanis-Zalikha-Gangster-Celop

Untung Allah beri wajah dan tubuh badan yang cantik ni. Semua orang suka. Sebab tu perlunya kita panjatkan kesyukuran dengan mengikuti setiap perintahNya. Renungkanlah dan sama-sama perbaiki diri.

Diana Danielle Selamat Melahirkan Anak Lelaki di Australia?

 



Tahniah kepada pelakon dan pengarah popular, Farid Kamil jika benar isterinya Diana Danielle telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki sekitar hujung Mei 2013 lalu. Farid Kamil atau Diana sendiri juga tampak tidak langsung menulis sebarang perkembangan tentang kelahiran anak mereka (jika betul) sebelum ini yang menjadikan hal ini satu tanda tanya.

anak farid kamil

Berita ini mula tersebar apabila akhbar KOSMO! antara tabloid terawal yang melaporkan berita ini. Menurut laporan tersebut, Diana telah melahirkan seorang bayi lelaki di sebuah hospital berdekatan tempat tinggal Diana di Sydney, Australia. Tapi dari semakan kami, KOSMO telahpun menarik balik berita tersebut dan tindakan tersebut amatlah menghairankan.

Diana-Danielle-Farid-Kamil1

Apapun Farid Kamil pada hari ini juga kebetulan berkongsi gambarnya mendukung seorang bayi lelaki di Instagram yang tidak diketahui ianya anak dia atau anak siapa.

Screen Shot 2013-06-09 at 5.27.55 PM

Apapun lantaklah apa orang nak kata pun, yang penting kalau berita ini betul pun syukurlah Diana telahpun selamat melahirkan cahaya mata. Untuk makluman, pasangan ini bernikahpada 3 November 2012 lalu dan dua minggu selepas itu Diana mengumumkan bahawa dirinya telahpun mengandung. Artikel perkahwinan mereka ada kami coretkan di sini.

Apapun sebarang perkembangan lain akan kami maklumkan untuk mengesahkan berita ini benar atau tidak.

UPDATE: Dari penjelasan beberapa pihak yang mengikuti perkembangan Farid & Diana, menurut mereka bayi yang diupload ke Instagram Farid Kamil adalah anak buahnya dan bukan anaknya sendiri. Jadi artikel yang menjadi tanda soal ini terjawab (jika benar) bahawa Diana Danielle masih belum bersalin lagi dan dijadualkan bersalin pada buan hadapan.

Tapi agak menghairankan kenapa baru hari ini Farid nak upload gambar dengan caption “welcome to the world my boy” sedangkan dah 2 minggu anak saudaranya lahir. Apapun diharapkan artikel ini menghentikan desas-desus dan kata-kata yang tidak baik seperti yang tersebar sebelum ini.